Boxa portabilă Sony SRSX11

O nouă boxă de mici dimensiuni, dar foarte uşor de mutat dintr-o parte în alta sau de luat în călătorie este boxa portabilă Sony SRSX11. Are dimensiunile unui cub cu latura de 61 mm şi o greutate de 215 grame. Atrage atenţia autonomia bateriei de 12 ore, ceea ce mi se pare excelent pentru un asemenea produs.

Designul este foarte atractiv, are colţuri rotunjite şi finisările sunt exact cum te-ai aştepta de la un produs Sony. În partea de sus are buton pentru pornit/oprit (care, apăsat lung, poate funcţiona şi ca buton de “împerechere” în cazul în care ai două boxe de acest tip pentru a obţine un sunet stereo), buton pentru preluarea apelurilor telefonice (are micofon încorporat, muzica se întrerupe automat în momentul începerii convorbirii) şi butoane pentru volum. În cazul convorbirilor telefonice, volumul funcţionează independent de cel al telefonului.

boxa portabila sony srsx11

În partea din spate, Sony SRSX11 are un buton “Add” pentru a se conecta în paralel cu o altă boxă de acelaşi tip, în modul stereo sau doar pentru a replica sunetul în altă parte a camerei. Există şi un buton de “Reset” în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut, iar lângă acestea există şi cele două conexiuni obişnuite pentru un astfel de dispozitiv, jack-ul de 3.5 mm şi portul micro USB pentru încărcare.

boxa sony srsx11

Boxa este disponibilă în cinci culori: negru, alb, roşu, roz şi albastru. Tehnologia near-field communication (NFC) permite o comunicare rapidă şi uşoară, doar prin apropierea telefonului sau aparatului de boxă. Există, desigur, şi varianta conectării prin Bluetooth.

boxa portabila sony srs-x11

PRO

  • La volum moderat, sunetul este foarte curat
  • Design compact, atractiv

CONTRA

  • Preţ cam mare pentru categoria ei de produse

În cazul în care preţul este un criteriu important, o alternativă bună, convenabilă, poate fi boxa JBL GO.

Putere RMS10 W
Conectorimicro USB, jack 3.5mm
Dimensiuni61 x 61 x 61 mm
Greutate0,215 kg
Autonomie12 ore (în medie)
Compatibilitatecu dispozitivele cu funcţie Bluetooth sau jack de 3.5 mm
Banda de frecventa20 - 20000 Hz
Raza de acţiune10 m
Sumar
product image
Calificativul nostru
1star1star1star1star1star
Calificativul utilizatorului
no rating based on 0 votes
Numele brandului
Sony
Numele produsului
Sony SRSX11

Spune-ţi părerea despre acest produs:

comentarii