boxa portabila jbl go

Boxa portabilă JBL GO

JBL GO de la Harman este o boxă portabilă compactă care oferă un sunet destul de puternic. Este compatibilă cu dispozitivele care au conector jack de 3.5 mm sau funcţie Bluetooth. Designul paralelipipedic oferă posibilitatea aşezării ei pe orice tip de mobilier.

Designul minimal al lui JBL GO este plăcut în felul lui. Este disponibil în 7 culori: negru, roşu, portocaliu, roz, gri, albastru, galben şi turcoaz. Dimensiunile de 82,7 x 30,8 x 68,3 mm îi permit să încapă fără probleme într-un buzunar.

boxa portabila jbl go negru

Materialul este un plastic dur finisat pe margini. Partea din faţă este o grilă perforată prin care se transmite sunetul. Pe marginea de sus se află butoane pentru pornit-oprit, Bluetooth, volum, precum şi activarea funcţiei de handsfree (are şi un microfon integrat şi funcţia de anulare a zgomotului pentru a efectua apeluri). Pe una din părţile laterale există posibilitatea de a ataşa un şnur, iar pe cealaltă se află portul micro USB, jack-ul de 3.5 mm şi microfonul.

JBL GO conţine o baterie reîncărcabilă care oferă până la 5 ore autonomie. Raza de acţiune este de 10 metri, iar puterea este de 3W (deşi nu pare mult, cei mai mulţi utilizatori care şi-au spus părerea despre ea pe eMAG au fost impresionaţi de sunetul oferit la dimensiuni atât de mici). Bass-ul nu este un capitol la care să iasă în evidenţă, dar acest lucru este normal la dimensiunile şi preţul ei.

Dacă aveţi nevoie de o boxă Bluetooth pentru calculator, JBL GO ar putea fi una dintre cele mai bune opţiuni. Dialogurile din filme se aud clar, deşi bineînţeles că nu ne putem aştepta la un sunet multidimensional.

Păreri despre boxa portabilă JBL GO

Pe site-ul oficial www.jbl.com sunt până în acest moment 559 review-uri şi un rating foarte bun, de 4,6 stele din 5. Iată şi câteva păreri care mi s-au părut relevante:

“Am cumpărat această boxă acum 8 luni şi sunt încă impresionat când o folosesc. Calitatea sunetului şi puterea incorporate în această mică chestie sunt incredibile. De fapt, durata de viaţă a bateriei nu e printre cele mai mari, dar nu m-a deranjat asta deloc. Singura problemă pe care o văd este conexiunea bluetooth care uneori dă greş, dar cred că nu poţi avea pretenţii mai mari la acest preţ. Raportul calitate-preţ mi se pare fantastic, aşa că recomand această boxă oricui pentru utilizare normală în cameră. Felicitări JBL pentru un produs atât de bun!”

“Boxa portabilă JBL GO este cu adevărat fantastică! A depăşit cu totul aşteptările! Încearc-o şi vei înţelege :-)”

„Unul dintre singurele dispozitive electronice cumpărate de mine în ultimii 5 ani care este pur şi simplu impecabil.”

„Boxă mică cu un sunet uimitor! Mă bucur că am cumpărat două. Mă gândesc să mai cumpăr câteva.”

„Sunt bucuros că am luat-o cu mine în călătorie. Este compactă şi uşor de transportat. Calitatea sunetului este cea pe care o poţi aştepta de la JBL.”

„Scrisesem un review şi îi dădusem produsului mai puţin de 5 stele pentru că întotdeauna există lucruri care pot fi îmbunătăţite. De atunci a trecut destul timp în care am folosit-o şi acum pot să îi dau cu convingere 5 stele. Este o boxă incredibilă care face faţă într-un mediu cu multă gălăgie. Nu am nimic să-i reproşez. O am montată pe un perete şi conectată la un încărcător USB, o las aşa ca să nu se descarce.”

Pe site-ul eMAG are un rating mediu de 4,85 din 5 şi sunt nenumărate păreri bune despre ea, este boxa portabilă cu cele mai multe review-uri, circa 400.

PRO:

  • Design simplu, plăcut
  • Preţ accesibil
  • Sunetele treble şi medii se aud bine

CONTRA:

  • Sunetul bass cam slab

Putere RMS3 W
Conectorimicro USB, jack 3.5mm, wireless prin Bluetooth
Dimensiuni68.3 x 82.7 x 30.8 mm
Greutate130 g
Autonomiepână la 5 ore (în medie)
Durata de încărcare a bateriei90 minute
BaterieLitiu-ion (3.7V, 600mAh)
Banda de frecventa180 - 20000 Hz
Culoarenegru

 

Sumar
product image
Calificativul nostru
1star1star1star1star1star
Calificativul utilizatorului
5 based on 1 votes
Numele brandului
JBL
Numele produsului
JBL GO

Spune-ţi părerea despre acest produs:

comentarii