Boxa portabilă Akai SS022A-X6

O boxă portabilă solidă şi foarte bună pentru karaoke sau pentru o petrecere cu prietenii este Akai SS022A-X6. Are opţiuni de conectare Bluetooth şi jack de 3.5mm, putere de 30W RMS (120W PMPO) şi la partea de accesorii este din start dotată cu microfon wireless şi telecomandă. După cum spune cineva pe eMAG, este “suficient de mică pentru a o lua în concediu, dar suficient de mare pentru a avea o audiţie bună”.

Greutatea este de 4,5kg, dimensiuni de 270 x 270 x 390 mm, este compatibilă cu orice dispozitiv mobil, are cititor USB şi slot pentru card SD/MMC, acceptă formate MP3, WMA, WAV şi are opţiunea de selectare între modurile 2.1 şi 5.1. Deţine şi o intrare suplimentară pentru un al doilea microfon şi una pentru chitară electrică. Faptul că poţi să cânţi la microfon chiar şi peste radioul pornit o face să garanteze distracţia la întâlnirile cu prietenii. Există şi comutator pentru prioritate microfon, adică se poate opri muzica atunci când vorbeşte cineva sau se poate vorbi peste muzică, microfonul are şi efect echo.

La accesorii găsim şi o curea pentru purtat pe umăr. La volum mediu, autonomia este de circa 6-8 ore, încărcarea durează aproximativ două ore. Se poate încărca şi de la bateria automobilului. Sunetele bass, medii, înalte sunt la standarde mulţumitoare. Radioul FM există, dar nu este punctul ei forte, depinde de locul în care te afli.

PRO:

  • Raport calitate-preţ foarte bun
  • Microfon fără fir, este foarte potrivită pentru karaoke
  • Sunet puternic şi robust

CONTRA:

  • Sunet mono
  • La redarea de pe stick nu există opţiune de shuffle, se pot asculta melodiile doar în ordine
  • Radioul nu se comportă întotdeauna perfect

CARACTERISTICI:

Putere RMS30 W
Putere PMPO120 W
ConectoriUSB, jack 3.5mm
Dimensiuni270x270x390 mm
Greutate4,5 kg
CompatibilitateMP3, MP4, PC, TV, DVD, laptop, tableta, telefon mobil, pian digital
Banda de frecventa20 - 20000 Hz
Radio FMDa
Accesoriitelecomanda, microfon wireless
CuloareNegru

Sumar
product image
Calificativul nostru
1star1star1star1star1star
Calificativul utilizatorului
2.5 based on 3 votes
Numele brandului
Akai
Numele produsului
SS022A-X6

Spune-ţi părerea despre acest produs:

comentarii